Експерт за магнети

15 години искуство во производство
  • За нас
  • За нас
  • За нас
  • За нас
  • За нас

за нас

добредојде

Шангај Кинг-Нд Магнет копродукции, Ltd е основана во 2008 година, производствената база се наоѓа во Нингбо, е професионалец кој се занимава со истражување и развој на ретки земји NdFeB, производство и продажба како едно од високотехнолошките претпријатија.NdFeB беше пуштен во производство во 2008 година, а сега формираше комплетен индустриски синџир од материјал од волна со постојан магнет од ретки земји до производство на готов производ со постојан магнет од ретки земји.

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
  • сертификација
  • 2 IATF
  • ISO9001
  • ISO 14001