Ekspert i magneteve

15 vite eksperiencë në prodhim
  • Rreth Nesh
  • Rreth Nesh
  • Rreth Nesh
  • Rreth Nesh
  • Rreth Nesh

rreth nesh

mirëseardhje

Shanghai King-Nd Magnet Co., Ltd. u themelua në vitin 2008, baza e prodhimit ndodhet në Ningbo, është një profesionist i angazhuar në R & D në tokë të rrallë NdFeB, prodhim dhe shitje si një nga ndërmarrjet e teknologjisë së lartë.NdFeB u vu në prodhim në vitin 2008, dhe tani ka formuar një zinxhir të plotë industrial nga materiali i leshit me magnet të përhershëm të tokës së rrallë deri te prodhimi i produktit të përfunduar me magnet të përhershëm të tokës së rrallë.

Lexo më shumë
Lexo më shumë
  • certifikimit
  • 2 IATF
  • ISO9001
  • ISO 14001